Complutense Cisneros sorprèn el Barça

L'equip de Santiago Monteagudo va jugar la pitjor primera part de la temporada davant un sorprenent Complutense Cisneros

L'equip blaugrana començava l'any davant un rival que portava dues derrotes consecutives i tot feia pensar que seria una bona tarda a la Teixonera.

Però va durar molt poc la tranquil·litat, la Complutense anotava 13 punts en 28 minuts, dos xuts de càstig i un assaig certificaven la pitjor primera part dels blaugranes en tota la temporada amb un assaig per arribar amb un contundent 0-18 al descans.

A l'inici de la segona part, el Barça seguia sense trobar-se còmode i l'equip madrileny transformava un xut de càstig (0-28). Arribava el minut 67 i Bautista Güemes amb un assaig i un cop de càstig signava el definitiu 12 a 28.

Tot i la derrota, els de Santiago Monteagudo encara són tercers a la classificació.