Bona collita de medalles al Campionat d’Andorra de patinatge artístic

Bona collita de medalles al Campionat d’Andorra de patinatge artístic

Set primeres posicions i un total de tretze podis per als representants blaugranes a la prova de Canillo

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la població andorrana de Canillo el Campionat Nacional d'Andorra de patinatge artístic, en el qual el FC Barcelona va estar present amb 23 patinadors a les diferents categories, que van sumar un total de set guanyadors i 13 podis. 

Per a sis d’aquests patinadors, aquesta prova era la primera competició de l’any, a causa de les restriccions patides per la pandèmia, com era el cas de Gemma Arias i Miquel Vial, que van obtenir la victòria en les seves respectives categories de Benjamí B i Aleví B respectivament, Ekaterina Kaganovich, segona a Infantil B femenina, o Natàlia Bercial, tercera a Aleví B femenina.

En la categoria Basic Novice A femenina, el podi va estar format totalment per patinadores del Barça, amb Valery Russo a la primera posició, Mariona Cairo, segona, i Maria Oleo al tercer lloc. A la mateixa categoria, però en la comètició masculina, l'Aidan Huestis es va endur l'or.

El mateix va passar en la categoria Basic Novice Isu, on l'or va ser per la patinadora Ariadna Gupta, la plata per a Mara Martínez i el bronze per a Emilia Giniiatova -foto del podi-, mentre que en la competició masculina, Gael Foulon es va proclamar campió.

Per acabar la bona participació blaugrana, Elvis Caubet va obtenir la victòria en la categoria Junior Isu masculina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut