Cara i creu per als equips de l’Hockey Herba

Cara i creu per als equips de l’Hockey Herba

Les jugadores de Daniel Travé sumen un empat al camp del líder mentre que els nois de McInroy es queden a les portes de puntuar en un gran partit davant el RC Polo

Cap de setmana agredolç per als dos equips d’Hockey blaugranes. Les noies, van obtenir un punt de mèrit al camp del líder, el Vallès Esportiu, i a falta d’una jornada, ocupen la tercera plaça per afrontar el play-off d’ascens a la Lliga Iberdrola.

D’altra banda, els nois de l’equip masculí van fer un gran partit davant el RC Polo, actual líder de la Lliga MGS, però no van poder puntuar en el partit disputat al Complex Esportiu Pau Negre.

Vallès Esportiu - FC Barcelona (1-1): Amb la mirada posada al Play-off

Gran partit del Barça al camp de les líders. Les blaugranes s’avançaven al segon quart i mantenien l’avantatge fins a sis minuts per al final, on després d’un penal corner, les terrassenques han igualat el marcador.

Amb l’empat, l’equip entrenat per Daniel Travé manté la tercera plaça del campionat quan falta una jornadaa per al final de la fase regular. L’equip rep aquest dissabte (20.00h) al CH San Fernando i ja té un ull als quarts de final del play-off d’ascens.

FC Barcelona – RC Polo (0-1): Sense premi

Bon partit de l’Hockey Blaugrana davant el líder de la competició. Els jugadors entrenats per McInroy han sorprès al Polo amb un bon plantejament que deixava al rival sense espais. El Polo, que no ha perdut cap partit en tota la competició, ha trobat el gol en una acció de Penal Stroke.

Així doncs els blaugranes no han pogut trencar l’invicte del líder, en un partit on l’equip ha sortit amb la sensació de que es podia puntuar per al joc i les sensacions sobre el terreny de joc.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut