Cap de setmana de final four amb l’ascens a l’horitzó

Cap de setmana de final four amb l’ascens a l’horitzó

Les blaugranes disputen les semifinals contra el Vallès Esportiu

El Barça Hockey Herba femení disputa aquest cap de setmana, a l’estadi Martí Colomer de Terrassa, la final four de la Divisió d’Honor B. Les blaugranes jugaran aquest divendres (18h) la primera semifinal de l’esdeveniment davant el Vallès Esportiu. L’equip que aconsegueixi el títol aconseguirà l’ascens a la Lliga Iberdrola.

El Barça arriba a la cita després de superar als quarts de final al Xaloc en dos partits. L’equip blaugrana ha passat per diferents fases durant aquesta temporada, però ara, a les portes de la final four, està en un dels seus millors moments.

L’equip que entrena John McInroy haurà de superar al Vallès Esportiu per tenir opcions de tornar a la Lliga Iberdrola, la màxima divisió del hockey espanyol. En cas de victòria a les semifinals, el Barça disputaria la final el dissabte (21h), davant el guanyador del duel entre el Castelldefels i el Jolaseta.

L’equip que aconsegueixi el títol de Divisió d’Honor B ascendirà a la Lliga Iberdrola, mentre el finalista afrontarà una promoció d’ascens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut