El hockey femení comença els play-off amb victòria (0-4) contra el Xaloc

El masculí no pot amb l'Atlètic Terrassa (3-1)

El hockey herba blaugrana ha viscut un cap de setmana d'emocions diverses. Mentre el femení ha arrencat el play-off pel títol i l'ascens amb una victòria a casa del Xaloc (0-4), el masculí ha caigut en jornada de lliga a casa de l'Atlètic Terrassa (3-1).

Divisió d’Honor B femenina: Xaloc 0 – FC Barcelona 4

La llarga competició de Divisió d’Honor B ha portat aquesta setmana al primer partit de quarts de final, a València, on el FC Barcelona ha guanyat per 0-4. Després de la primera volta de la fase regular en què l’equip blaugrana va guanyar tots els duels, hi ha hagut partits de diferent signe en la segona part de la competició.

Però ara, en aquesta fase final és quan s’espera veure el caràcter de les nostres jugadores, després de la seva experiència a la Divisió d’Honor A la temporada passada.

Davant el Xaloc, el primer gol ha arribat de penal-còrner, en el primer quart, obra de Lisa Marie Schutze. Dos gols més de Delfina Portorreal i un de Justine han propiciat el resultat final.

Dissabte 28 de maig, a les 14.30h, a Pau Negre, una segona victòria obriria el pas a la semifinal de la competició. Sens dubte, serà un trepidant partit.

Divisió d'Honor A masculina: Atlètic Terrassa 3 - FC Barcelona 1

En acabar el partit, Pol Garrido, l'entrenador barcelonista, ha declarat que es quedava amb el joc dels tres primers quarts i lamentava un cert desconcert a l'últim període.

Així ha estat. El partit ha començat amb oportunitats per les dues parts, fins al primer gol de penal-còrner de l'Atlètic, contestat amb un altre penal-còrner, transformat per Andreas Rafi. Però al cap de pocs minuts ha arribat el segon gol, també de penal-còrner, de l'equip de Terrassa. De totes maneres, el partit ha continuat igualat amb possibilitats de marcar dels dos equips.

Al quart temps ha tingut lloc el tercer gol de l'Atlètic en una bola que ha arribat a la porteria d'Adrian Rafi, entre molts jugadors a l'àrea. Un partit, en conjunt, molt igualat en bona part del temps jugat.

Queden dos partits finals, per deixar bon gust de boca jugadors i resta del club.