Jornada complicada pel hockey herba blaugrana

L'equip masculí empata (3-3) contra el Taburiente, mentre que el femení perd davant el Sant Cugat (0-3) abans d'afrontar el play-off

No ha estat un cap de setmana de gaires alegries per al hockey herba blaugrana. El conjunt masculí no va poder passar de l'empat davant el cuer, el Taburiente, en un partit que perdien 1-3 i van remuntar fins a posar el 3-3 final. L'equip femení, que també jugava a casa, va caure davant el Sant Cugat per 0-3, en un enfrontament dominat per les visitants.

La jornada començava amb el matx entre Barça i Sant Cugat. Les blaugranes, amb la quarta plaça ja assegurada, s'enfrontaven a les vuitenes classificades de la Divisió d'Honor B. El partit va començar sense gaires ocasions, fins que al minut 14 el Sant Cugat va transformar un penalty-córner per posar el primer gol del partit.

Amb el 0-1, les visitants van agafar confiança i van desplegar el seu millor joc. Intentava el Barça recuperar el rumb del partit, però les vallesanes no ho van permetre. De fet, abans d'acabar el segon quart, Anna Cugat feia el segon gol per les seves. Un marcador que s'ampliaria fins al 0-3 al minut 46, amb una darrera diana de Mónica Hernández.

Arriba el play-off

Acaba la fase regular pel Barça, amb una gran quarta posició. A partir de la setmana vinent, les de John McInroy afrontaran els play-offs de Divisió d'Honor B. Als quarts de final, el rival serà el Xaloc, cinquè classificat. El primer partit es jugarà dissabte 20, mentre que el segon serà el següent dissabte dia 27. En cas de tercer partit, tindria lloc diumenge 28, també a Barcelona.

L'endemà de la derrota del femení, el conjunt de Pol Garrido saltava al Pau Negre amb l'objectiu d'aconseguir una nova victòria. En aquest cas, el rival era el Taburiente, que ocupava l'última posició abans d'iniciar la jornada.

Es van avançar els blaugranes, amb un gol de Pol Compta. Però en la jugada posterior, els insulars igualaven el marcador. A poc a poc, el Taburiente anava entrant més en partit, i al minut 30 van fer el segon gol del dia. Només començar el tercer quart, els visitants transformaven un penalty-córner que posava un perillós 1 a 3 a l'electrònic.

Ràpida reacció blaugrana

El Barça necessitava remuntar per mantenir-se en la zona alta de la classificació, i així ho va fer. En només un minut, els blaugranes van empatar el partit gràcies a dues jugades de penalty-córner. Primer va veure porteria Andreas Rafi, i posteriorment Compta feia el seu segon gol per tornar la igualtat al partit.

Ho va intentar fins al final el Barça, però no va poder culminar la remuntada amb el gol de la victòria. Finalment, empat a 3 que deixa als de Garrido vuitens a la taula, a dos punts del setè classificat. El proper compromís, diumenge 21 davant l'Atlètic Terrassa.