Sort desigual per als equips absoluts

El masculí goleja el Sardinero; el femení empata amb el Jolaseta

El cap de setmana de hockey herba a Pau Negre va deixar resultats desiguals per al Barça: mentre l’equip masculí va golejar el Sardinero (6-2), el femení es va haver de conformar amb un empat davant el Jolaseta (1-1).

El diumenge amb doble ració de hockey va començar amb el Barça-Jolaseta. Les blaugranes van sortir amb força a la gespa de Montjuïc, disposades a fer valer la seva condició de locals. La concentració del Barça es va materialitzar amb un gol al minut 14, quan Denise Borgstrom va aprofitar una jugada de penalty stroke.

El duel semblava destinat a viure pocs gols més. I així va ser. Durant gairebé 30 minuts de joc les porteries van estar en un segon pla, però en el minut 43 un gol de Camila Chávez per al Jolaseta va retornar l’equilibri al marcador. I l’electrònic ja no es va moure més durant l’últim període.

El masculí, per la seva banda, va començar el seu partit de manera idèntica: obrint el marcador davant el Sardinero al minut 15, mitjançant una gran acció d’Andreas Rafi. L’equip càntabre, però, va reaccionar quasi a l’instant, empatant al minut 17 amb un gol de Javier Santiago.

Els de Pol Garrido, però, van deixar anar el millor de sí mateixos per anotar tres gols seguits: Pol Compta (22’), Andreas Rafi (28’) i Miki Delás (41’). El 4-1 feia presagiar la victòria local, tot i els esforços del Sardinero per retallar distàncies, com va poder fer al minut 44 gràcies a una maniobra d’Arronte.

Els blaugranes, però, no van afluixar i encara van aconseguir dos gols més, obra de Devis i de Rafi de nou, per deixar el marcador en el 6-2 final.