Bon cap de setmana per al Barça Hockey Herba

L'equip masculí empata a 3 al camp del Jolaseta, mentre que el femení guanya per 1 a 2 al Sant Cugat

Bones sensacions pels equips de hockey herba del Barça, tant el masculí com el femení, en la jornada d'aquest cap de setmana. Els de Pol Garrido van empatar a tres davant el Jolaseta, després d'anar per davant durant els minuts finals. Per la seva part, el conjunt dirigit per John McInroy va aconseguir una important victòria al camp del Sant Cugat.

L'equip masculí viatjava a Getxo per enfrontar-se al RC Jolaseta, desè classificat de la Lliga MGS. Una pista complicada, però el Barça arribava al partit amb el reforç del 6 a 1 obtingut a la primera volta davant el mateix rival. No obstant, l'enfrontament va ser molt diferent del la quarta jornada.

Guillem Miserachs avançava als blaugranes al primer parcial, però els locals empataven ràpidament. El mateix passaria després del segon gol del Barça: el propi Miserachs veia porteria de nou, i només cinc minuts després empatava el Jolaseta. Poc abans d'acabar el segon temps, Andreas Rafi avançava novament als blaugranes. Pocs minuts abans del final, es repetia el guió. Els bascos empataven el partit, sense temps per la reacció dels de Garrido. Finalment, empat a 3 que deixa al Barça setè a la Divisió d'Honor.

Per la seva part, l'equip femení buscava una victòria a Sant Cugat per mantenir-se en les primeres posicions de la Divisió d'Honor B. En un partit molt igualat, el Barça va trobar el gol de la victòria a l'últim parcial.

De fet, el partit va començar amb moltes ocasions de gol. Elisa Konig feia el primer per al Barça de penalty corner, al minut 17. Però el Sant Cugat responia de la mateixa forma, i empatava el matx durant el primer temps. La igualtat es va mantenir en els següents minuts, i cap equip era capaç de trobar la porteria rival. Fins que al minut 64, Denise Borgstrom feia el definitiu 1 a 2 per donar els tres punts al Barça. Una victòria que deixa al Barça quart, a només tres punts del Jolaseta i cinc del Castelldefels.