El Barça, quart classificat de la Copa del Rei

Després de guanyar els quarts de final als shoot outs, el Barça va caure davant el Club de Campo a les semifinals

Al Barça d'hoquei herba li agrada la Copa. Amb tres títols de campions, és un dels equips que acumula més campionats. I aquest cap de setmana va lluitar per sumar-ne un més. Després de guanyar els quarts de final als shoot outs, els blaugranes van perdre contra el Club de Campo, campió del torneig, i no van poder fer-se amb el tercer lloc en un ajustat partit davant l'Egara.

El torneig va començar de la millor manera possible pel Barça. El partit de quarts contra el Sanse Complutense va estar molt igualat, sense arriscar cap dels dos equips en excés. Conscients del que podia significar un gol en contra en aquesta competició d'eliminatòria, ambdós equips preferien no prendre grans riscs. Als shootouts, l'espectacular jugada enfront del porter, el Barça es va endur la victòria. Amb una gran actuació del porter Adrian Rafi, que encara es fa més gran en aquesta jugada, els de Pol Garrido es plantaven a les semifinals.

A les semifinals, però, el Club de Campo va superar còmodament FC Barcelona per 4 a 1. L'equip local, que ja havia golejat anteriorment al Terrassa als quarts de final, es va posar 2 a 0 en només 15 minuts de partit. Un resultat que es va mantenir fins a l'últim període. En aquest moment, dos gols més dels madrilenys posaven el 4-0. Un gol de Sergi Puig minuts abans del final va deixar el 4-1 definitiu.

En el partit pel tercer lloc, l'Egara es va avançar amb tres gols aconseguits en només 4 minuts. Però la reacció del Barça va ser espectacular. Andreas Rafi va marcar el primer pels blaugranes de penalty stroke, i va tornar a marcar minuts després des del penalty córner. Tot i tenir ocasions clares per fer l'empat, finalment el Barça es va haver de conformar amb la quarta posició.

Gran actuació dels blaugranes en la Copa del Rei, en tres partits d'alt nivell. A més, el mencionat Andreas Rafi va guanyar els premis de màxim golejador i millor jugador promesa de la competició.