Arriba la Copa del Rei de hockey herba!

Arriba la Copa del Rei de hockey herba!

El Barça jugarà els quarts de final davant el Sanse Complutense, divendres a les 17:00h

Aquest cap de setmana es disputarà la Copa del Rei de hockey herba, al Club de Campo Villa de Madrid. La competició, en la que participen els vuit primers equips de la Lliga MGS, comptarà amb la presència del Barça Hockey Herba.

Els blaugranes jugaran l'últim partit de quarts de final, davant el Sanse Complutense. Els madrilenys són actualment els quarts classificats de la lliga, nou punts per sobre del Barça, que és setè. L'últim precedent entre ambdós equips va acabar amb victòria del Sanse Complutense, per un ajustat 3-2.

En cas de guanyar, el Barça jugaria les semifinals contra el vencedor del partit entre el Terrassa i el Club de Campo. El partit es disputaria dissabte 25, mentre que la final tindrà lloc el diumenge 26. 

Els altres equips que completen la Copa del Rei són l'Atlètic Terrassa, el Real Club de Polo, el Club Egara i el Júnior. Un torneig amb rivals d'alçada, en la que el Barça intentarà sumar el seu quart títol, primer des de 1947. Una copa que seria històrica, just en l'any en què es compleix el centenari de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut