Derrota fora de casa

Sanse Complutense 3- FC Barcelona 2

El Barça ha patit una derrota (3-2) aquest cap de setmana a la pista del Sanse Complutense. Moltes baixes en aquesta darrera fase de la primera volta, especialment aquest dissabte a la defensa, on faltaven jugadors importants.

Malgrat tot, l’equip blaugrana ha competit bé, posant-se per davant amb un gol d’Emil Devis en el minut 8. Però, aprofitant la superioritat per una targeta verda, al minut 23 i 25 el Sanse ha aconseguit dos gols que l’han posat per davant.

En recuperar la igualtat de jugadors ha arribat el gol de l'empat al minut 26. En un rebot de penalti còrner, marcava el pivot del Barça Linus Michler, que tornava a jugar després de la lesió que no li havia permés fer-ho en els dos anteriors partits.

Novament, un gol de jugada de la Complutense ha suposat el 3-2 definitiu. En les declaracions després del partit, el comentari general era que han estat bones les sensacions, i que hi ha moltes ganes de recuperar la totalitat dels jugadors, situació amb la que s’ha aconseguit tan bons resultats a l’inici de la lliga.