Victòria per la mínima en la novena jornada de la temporada

Las Rozas 1 - 2 Barça

Victòria per la mínima en la novena jornada de la temporada. Ens emportem els 3 punts del camp del Las Rozas, a Madrid, i ens mantenim líders en la classificació.

Començàvem el partit amb una pressió molt agressiva i dominant la possessió de la bola. El primer gol arribava al final del primer quart, a través d’un penal córner en temps acabat, que Florencia Norvis materialitzava amb un xut que ressonava en la doble taula de la porteria.

El 2-0 arribava durant el segon quart, també a través d’un penal córner que, aquest cop, definia Denise Borgström. Abans d’anar a la mitja part, les madrilenyes realitzaven el seu primer i únic gol de la trobada en una jugada combinada derivada d’una situació de contraatac.

Amb el 2-1 en el marcador durant els dos últims quarts, la precipitació començava a fer-se amb el nostre joc i les angoixes per guanyar distància en el resultat ens feien allunyar-nos de l’estil de hockey que realment volem proposar.

Així i tot, sumem tres punts més i seguim avançant cap a la consolidació dels nostres objectius. No es para, seguim, seguim!