Arriba la primera derrota de la temporada

Castelldefels Hockey Club 2-1 Barça

Tanquem la jornada d’aquest passat diumenge contra el Castelldefels Hockey Club amb la primera derrota de la temporada, 2-1, conscients que hi ha molts elements a polir però orgulloses del treball realitzat i del creixement grupal.

Sabíem que seria un partit molt disputat, ja que es tracta d’un rival que sempre costa de guanyar degut a l’estil de joc que plantegen, en el qual generen perill a través de contraatacs molt agressius. Vam obrir el marcador a poc minuts de l’inici del primer quart, amb un espectacular gol de xut de Lourdes, que era resultat d’una gran jugada construïda per la banda dreta. Les de Castelldefels igualaven el marcador poc després, arrel d’una bola dins d’àrea que acabava desviant una de les seves davanteres.

A l’inici del tercer quart tornaven a marcar, situant-se així per davant en el marcador.

L’equip es va mantenir fort i estable, dominant el joc i generant moltes jugades de perill en atac. No vam saber acabar de definir de manera clara i vam cometre errors en els penalti córner que vam tenir a favor, factors que van ser determinants en la derrota final, 2-1 a favor del Castelldefels.

L’equip és conscient dels errors comesos i abracem aquesta derrota com a una oportunitat per aprendre, evolucionar i encarar la següent jornada amb molta energia i amb ganes de plasmar en el joc les lliçons extretes d’aquest últim partit.