Nova victòria a casa

Nova victòria a casa

FC Barcelona 4 – 1 Real Sociedad de San Sebastián

En la relativament curta trajectòria de l’equip femení -el 23 de setembre de 2007 es presentava oficialment-, cada entrenador que ha passat ha donat el millor de sí. Cohesió, orgull, competitivitat, han estat valors paulatinament assolits.  

En aquesta nova temporada, John McInroy ha imprès confiança. Tant en la tècnica individual, promovent un joc fàcil i senzill, com confiança amb les companyes d’equip.

Aquests comentaris deriven de que, en el partit del passat diumenge davant el segon equip de la Real Sociedad de San Sebastián, jugadores i públic van gaudir amb el joc de combinació, de parar i passar, pura essència de hockey.

McInroy al llarg de tot el partit insisteix en el segueix, segueix, segueix. Una mena de no paris que ja és càntic a la grada.

Malgrat el bon joc, el primer gol no va arribar fins el minut 38, entrada ja la segona part. Va ser un penalty corner que va transformar en gol Sandra Monje. La pressió mantinguda del Barça va ocasionar ben aviat un penalty stroke amb el que Berta Bonastre va aconseguir el segon gol. Cap al final del partit varen arribar dos gols més del Barça per part de Denise Borgstrom i un molt hàbil de Claudia Marín en un enfrontament directe amb la portera vasca.  

Acabat el partit, els tècnics del Barça, John McInroy i Dani Travé, es mostraren molt contents amb l’equip. John va advertir a les jugadores davant les desfetes que sens dubte poden venir. Però que el present implica gaudir del partit realitzat i l’estil propi de jugar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut