Visita triomfal a Santander

Sardinero HC 0-4 Barça

Comentava fa poc Pol Garrido, entrenador de l’equip blaugrana, que aquest any han canviat 15 jugadors en relació de l’equip que tenia la temporada passada. Si bé, afegeix, manté la mateixa columna vertebral.

Pol, com el druida Panoramix, ha trobat la poció màgica, que, per tercera temporada consecutiva, li permet, en poques setmanes, harmonitzar la columna vertebral de l’equip, nous jugadors de les categories més joves i bons jugadors d’altres ciutats i països que volen posar el seu hockey a disposició del FC Barcelona.

Això ha permès, a meitat de la primera volta, una certa confiança en vers els tradicionals objectius: mantenir la categoria, evitant las dues darreres posicions, i entrar a la selectiva Copa del Rei dels 8 primers classificats.

En aquest context s’arribava a la sisena jornada, al segon desplaçament a terres del mar Cantàbric. Ratificats pels recents resultats i amb el respecte pels sempre complicats enfrontaments amb els equips de Santander.

El primer gol va arribar minuts abans de la fi de la primera part de l’stick de Julián Montone, habilíssim jugador argentí que completa la segona fase d’estada al club. Amb la tranquil·litat d’anar per endavant en el marcador, però en la necessitat de consolidar el resultat, Andreas Rafi va aconseguir dos gols de penalty corner en espai de 10 minuts. Cap al final, Julián, que cada vegada es troba més còmode a la davantera, va aconseguir el 4-0 definitiu.

La propera setmana el poderós RC Polo ve a Montjuïc oferint-nos l’expectativa d’un bon partit de hockey.