Tanquen la 4a jornada amb una victòria, invictes i líders

El partit disputat al Pla del Bon Aire es va resoldre amb un 1 - 2 blaugrana

El Barça va aconseguir la victòria al Pla de Bon Aire amb un sofert 1-2, en un enfrontament que semblava controlat en un inici, però que el treball de les de l’Egara va fer que acabés sent molt demandant fins al xiulet final.

Van entrar al camp amb molta energia i un joc contundent, esforç que es va veure recompensat tancant el primer quart amb un 0 - 2 a favor, de la mà de Florencia Norbis i Clàudia Marin.

El duel va estar molt igualat i el marcador es va mantenir estable fins l’últim quart., moment en que l’equip ratllat incrementava la pressió per tal de recuperar boles en zones altes de camp i articulava un joc cada cop més vertical i agressiu.

Així doncs, el seu primer i únic gol arribava a falta de 8 minuts, des d’una jugada de penal córner molt ben executada.

Les noies de Barça sentien la pressió i es van enfrontar a certs problemes per sortir amb bola i construir des de darrera. Tot i així, la constància i la confiança en la força del grup va ajudar a tancar el partit i va donar tres punts fonamentals per consolidar el Barça com a líder de grup.