Resultats molt diferents a la jornada 3 de lliga

L'equip femení guanya i se situa líder mentre que els nois perden 3-0 a Madrid

El primer equip femení guanya 5-1 al Pau Negre davant el CH Madrid Las Rozas i se situa líder amb tres victòries en tres partits mentre que els de Pol Garrido van perdre 3-0 al sempre complicat camp del Club de Campo.

Barça 5 – 1 CH Madrid Las Rozas

El partit va començar bé, Florencia Norbis va marcar la diferència amb dos gols, un de penalti-córner al minut cinc i un altre de jugada de camp al minut 10. Amb dos gols d’avantatge es va entrar en una fase de contenció blaugrana fins que al tercer quart va arribar el 2 a 1 que, a la vegada, va accelerar el joc de les blaugranes.

Al cap de dos minuts va arribar el tercer gol de la golejadora Florencia Norbis. Va tenir un efecte psicològic per les dues bandes, al minut 46, Claudia Marin va marcar i al minut cinquanta-cinc Maria Riera va marcar el 5 a 1 definitiu.

Club de Campo 3-0 Barça

El partit es va mantenir igualat fins a la fi del segon quart amb gol del Club de Campo de penalty-Córner. Més atacs per part del Club de Campo que porten al segon gol i arriba al tercer quan el Barça es llençava a retallar distàncies.

La lliga està resultant competida, amb diverses opcions per tots els equips i la classificació força concentrada en aquests primers tres partits.