Doblet de victòries en la segona jornada de Lliga

L'equip masculí va guanyar per 3-1 el Júnior, mentre que el femení va guanyar per 0-2 la Complutense de Madrid

Complutense 0 – Barça 2

El primer equip femení ha tornat del primer desplaçament després d'un llarg viatge a Madrid i portant els 3 punts a casa.

En aquesta segona jornada va costar entrar en el partit i, durant els dos primers quarts, l'equip va patir davant un oponent que feia un hoquei senzill i movia bé la bola.

Després d'unes correccions al descans, les blaugranes van començar amb més energia i ordre en la pressió a la defensa contrària.

La constància va fer arribar el primer gol al 4t quart, a través d'un penal córner executat per Denise Borgström, que va col·locar excel·lentment la bola al pal dret de la portera.

Amb el final proper, es podia sentir la tensió dins el camp. Les jugadores de la Complutense intensificaven el joc i buscaven el gol amb insistència. Però, en l'última jugada de l'enfrontament, Macarena de Sarasqueta marcava el 0-2 definitiu.

Barça 3 – Júnior FC 1

El partits del primer equip masculí entre el Júnior i el Barça tenen un encant especial i una  rivalitat amistosa.

L'inici va ser igualat, amb oportunitats per als dos equips, fins que al minut 21, Andreas Rafi va convertir un penal córner en gol. El Júnior va intensificar el ritme i el joc va ser encara més vistós. Al minut 36, arribava el segon gol blaugrana, d'Emil Devis, havent culminat una bona jugada d'equip.

En cap moment el partit va semblar decidit i la pressió del Júnior va fer que Guillem Muñoz transformés, també, un penal córner al minut 43, també en el tercer quart. Bones jugades per part del Junior, i més joc en equip del Barça, confirmaven que el partit estava viu.

Finalment, un penal córner, a tres minuts del final, amb devolució al llançador, va permetre que Linus Michler marqués el 3 a 1 que ja deixava, ara sí, tancat el resultat.

Al final del partit, Pol Garrido va manifestar que estava molt satisfet de l'equip en aquest inici de temporada.