El Barça DHB comença el camí per tornar a la Liga Iberdrola

El Barça DHB comença el camí per tornar a la Liga Iberdrola

L'equip entrenat per John McInroy incorpora 4 jugadores noves, i en tornen 2 que ja hi havien estat en etapes anteriors

Després de l'experiència a la màxima divisió, el Barça DHB ha tancat la seva plantilla per a la temporada vinent. John McInroy, l'entrenador sud-africà, arriba al Pau Negre amb moltes ganes i il·lusió de crear un grup competitiu.

A finals d'agost l'equip va reprendre els entrenaments amb cares noves tant pel que fa a la plantilla i també a l'staff. Sandra Monje torna al club blaugrana després de jugar a Bèlgica i a Australia, juntament amb Maria Inés Maese, que l'any passat va jugar al Línia 22 a la DHB.

Juntament amb ella hi ha hagut tres incorporacions més, que són  Giulia Pacella, Florencia Norbis, Claudia Marin i Yasmina El Harouni.

Giulia Pacella, amb 55 internacionalitats amb la selecció italiana, pot jugar de davantera i al mig del camp, té experiència en l'àmbit internacional, i ha jugat a la màxima divisió de diferents països: a Itàlia (Milan i Roma), on va jugar la European Champions Trophy; a Anglaterra, a Espanya (UD Taburiente i Universitat de Sevilla) i a Bèlgica (Rapid Temse hoquei club, Anvers).

Florència Norbis, jugadora italo-uruguaiana polivalent, pot jugar de davantera i al mig del camp. Té experiència internacional, amb la selecció de l'Uruguai va participar en el World Leagues i als jocs Panamericans. Ha jugat a l'Uruguai, a la Universitat de Sevilla durant cinc temporades, tres de les quals va ser la màxima golejadora de primera divisió; a Belgica (Rapid Temse hoquei club, Anvers) i a Itàlia (Milan), on ha jugat dos European Champions Trophy .

Clàudia Marín, jugadora formada a l'Atlètic de Terrassa, va ser la màxima golejadora a la Lliga americana amb el Hofstra University. Jugadora clau en l'ascens històric a la Lliga Iberdrola amb el Barça i màxima golejadora de la Lliga. Després de passar pel CD Terrassa a la Liga Iberdrola, torna al Barça amb la il·lusió d'estar a la part alta de la classificació.

Yasmina El Harouni, jugadora francesa que pot jugar tant al mig del camp com de davantera. Ha jugat tota la seva etapa d'hoquei a l'equip de Lilla i ara ve per a provar noves experiències a Barcelona i amb moltes ganes de poder ajudar l'equip a tornar a estar al lloc més alt.

 

La plantilla del primer equip, que podrà comptar amb les jugadores del filial, serà la següent:

2. Sandra Monje

6. Maria Ines Maese

7. Macarena de Sarasqueta

8. Lourdes Brussa

9. Giulia Pacella

10. Agustina Sierra

12. Florencia Norbis

14. Denise Borgstrom

15. Valentina Paniza

19. Maria Riera

20. Sol Castronuevo

21. Berta Queralt

22. Ailin Martínez

23. Claudia Marín

29. Romeia Parayno

30. Yasmina El Harouni

38. Celia Valls

99. Alexandra Martínez

 

Staff:

1r entrenador: John McInroy

2a entrenadora: Daniel Travé

Videoanalista: Raúl Millán

Delegat: Roger Sastre

Preparadora física: Micaela Rollo

Fisioterapeuta: Maria Alexandri

 

Victòria en el debut a la Divisió d’Honor B

El partit va començar amb les forces igualades per tots dos equips, comptant només per part del Castelldefels les arribades a l'àrea i on en el primer quart ja va tenir un parell d'ocasions.

En el segon quart amb una possessió equiparada, la central blaugrana Sandra Monje va haver de retirar-se del partit per molèsties i, novament,  la possessió de la bola va ser de l'equip  contrari, amb nombroses arribades a l'àrea que no van ser materialitzades i diverses oportunitats de penal-córner.

A un minut del final del segon quart, després d'una jugada de contraatac, les jugadores entrenades per John McInroy van arribar a l'àrea rival i van marcar l'únic gol del partit amb una passada al segon pal on Macarena de Sarasqueta tenia guanyada la posició i va materialitzar la jugada en gol.

Una vegada transcorregut el descans i després de confirmar que Sandra Monje no podria tornar al terreny de joc, el domini de la bola per part de les de Castelldefels va ser predominant, encara que el Barça, des dels contraatacs, va tenir diverses jugades de perill i un parell de penals-córner a favor.

A l’úlim quart, es va arribar a la desena de penals-córner en contra, i una encertada Alexandra Martínez va saber mantenir la seva hegemonia sota els tres pals. El partit es va acabar amb un altre penal-córner a favor de les de Castelldefels, en què la bola va sortir fora.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut