John McInroy serà l'entrenador del primer equip femení

John McInroy serà l'entrenador del primer equip femení

L'entrenador sud-africà arriba al Pau Negre amb moltes ganes i il·lusió de crear un grup competitiu

Conegut en el món de l'hoquei com a 'Macky', té una llarga experiència com a jugador internacional i entrenador en diferents països. És reconegut per la seva capacitat de liderar i l'energia que transmet als equips que ha entrenat.

L’hoquei com a herència familiar

Nascut a Ciutat del Cap (Sud-àfrica), l'hoquei li arriba d'herència familiar. Tant el pare com la mare van jugar a aquest esport. Va marxar a Anglaterra amb tretze anys, on va representar la selecció anglesa en les categories U16 i U18. Més endavant va tornar al seu país d'origen i va representar Sud-àfrica U21 a la Copa del Món del 2001 i va arribar a jugar 45 partits internacionals amb la selecció absoluta sud-africana.

Experiència com a entrenador

McInroy és un entrenador amb el títol de Nivell 3 de la FIH i ha estat en diferents clubs d'Irlanda, Anglaterra i Sud-àfrica. De la seva trajectòria, en destaca un ascens a la Premier League anglesa amb l'Exeter University HC, un campionat sud-africà amb el Pinelands HC i ha guanyat la KLeinster Cup amb el Corinthian HC de Dublín.

'Macky' aterra al Pau Negre amb l'objectiu de fer créixer les jugadores i establir els pilars per tenir un equip estable en les pròximes temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut