El derbi se'n va cap a casa

El Barça Hockey Gel va vèncer a Puigcerdà al primer partit de l'any (2-5)

El 2023 va començar en bon peu pels Barça Hockey Gel, amb una victòria contundent davant el Puigcerdà (2-5). Els culers, que feia 3 setmanes que no competien, van sortir al partit endollats des de l'inici, anotant amb un gol d'Arturo Guerra passats els 2 minuts del face-off inicial. Els ceretans, però, van poder posar l'empat al marcador pocs instants després.

Al segon període, els blaugranes van ser els clars denominadors i la insistència del primer temps, en aquest cas, es va materialitzar en gols de mans d'Stanislav Didkovskyy, Oscar Rubio i Oriol Rubio, en dues ocasions.

Ja en l'últim període, els blaugranes van haver de patir de valent per poder mantenir el resultat, ja que van estar la majoria del temps en inferioritat a causa de les nombroses expulsions que van sofrir.

Els homes del Barça van resoldre bé la situació i tan sols van concedir un gol en contra per deixar el marcador en el definitiu 2-5. Amb aquest resultat, els culers segueixen en la segona posició a la lliga, amb set victòries en nou partits jugats