Segueixen en bona ratxa (4-6)

El Barça Hockey Gel va aconseguir una nova victòria davant el Kosner CH Huarte

El Barça Hockey Gel va sumar aquest dissabte una nova victòria (4-6) a Pamplona, davant el Kosner CH Huarte. Els blaugranes no van tenir un partit fàcil però van saber mantenir la calma en els moments claus.

Els culers venien d’una aturada sense partits de tres setmanes, i van començar el partit amb
un gol matiner en contra, que preveia la duresa que tindria el partit. Els blaugranes van
saber reaccionar i immediatament, un gol en superioritat del Xavier Lecourtois posava
l’empat al marcador.

El partit no tenia clar dominador i ambdós equips tenien ocasions fins que a quatre minuts per la finalització del primer període, Arturo Guerra, amb un tir de des de la línia blava, posava els culers per davant.

A la represa, seguint la línia del primer període, els navarresos van empatar el partit, però
la gran capacitat de reacció dels culers els va tornar a avançar els gràcies a un altre gol
de Xavier Lecourtois.

Les accions de superioritat van sortir a la perfecció i, en dues situacions més, els culers van marcar dos gols més de mans d’Alex Torres i Julian Edström.

A l’inici del tercer període, Oriol Rubio va poder eixamplar les distàncies amb un gol ràpid,
però l’Huarte no es van rendir i en 3 minuts van posar el 4-6, que seria el marcador definitiu.