Classificats per la final de la lliga

El Barça supera en el tercer partit al CH Jaca i s’enfrontarà al CG Puigcerdà al millor de 5 partits

Partit 2: El Jaca supera al Barça i equilibra l’eliminatòria

El Club Gel Jaca es va imposar per 3-2 al Barça en el segon partit de les semifinals de la Lliga Nacional, que es va disputar dissabte a la nit a la pista de gel de Jaca. Un emocionant partit, que ha registrat uns resultats parcials de 0-0, 3-1 i 0-1.

Durant el primer temps, no es va moure el marcador, però el Club Gel Jaca es va mostrar més actiu en atac, guanyant clarament el balanç de llançaments a porta (16-4).

En el segon temps, un gol de Quim Muratet en superioritat numèrica, va avançar als blaugranes, però els locals van trigar dos minuts a empatar. Una altra acció en velocitat va donar peu al segon gol dels locals i a cinc minuts de l'últim descans, va arribar el 3-1 durant una superioritat numèrica.

Ja en el tercer i últim període, Eloi Sin va retallar l'avantatge local en una altra superioritat numèrica, però el Club Gel Jaca va protegir bé la seva porteria i va aconseguir mantenir la victòria.

D'aquesta manera, la semifinal de la Lliga quedava equilibrada, ja que la victòria del Club Gel Jaca compensava el triomf collit pel Barça en el primer duel disputat aquest passat cap de setmana en terres catalanes.

Partit 3: El Barça guanya als penals i passa a la final

Partit molt igualat que acaba decidint-se als penals després d’una pròrroga sense gols i uns parcials de 0-1, 1-0 i 0-0.

Durant el primer temps, va haver-hi un gran equilibri entre tots dos equips, sent el Barça el que va obrir el marcador, en superioritat numèrica, per mitjà d’Artem Klein, que va enviar a les xarxes un xut d'Adrián Ubieto des de la zona blava.

En el segon temps, el domini va ser del Club Gel Jaca, que va trobar el premi de l'empat en una altra jugada en superioritat numèrica amb un tret ajustat a un dels pals.

Tots dos equips havien jugat 20 hores abans, la qual cosa feia que es comencés a notar el cansament en el tercer i últim període, durant el qual va fer que la defensa dominés i s’evitessin riscos, sabent que un gol era gairebé definitiu.

Amb l’1-1 al final dels 60 minuts, va donar principi una pròrroga de 10 minuts (amb gol d'or) i tres jugadors per equip (més el porter). Tots dos porters van salvar als seus companys en diverses ocasions clares.

Acabada la pròrroga, es va donar pas a una tanda de cinc penals per equip, en la qual tots dos porters van ser protagonistes, aturant la major part dels llançaments. Julian Edström va avançar als catalans en el segon xut i el Club Gel Jaca va arribar a remuntar, marcant el quart i el cinquè, però Leo Vasilisson va anotar també el cinquè, mantenint la igualada.

A partir d'aquí, es penalitzava cada fallada i el Barça el va aprofitar en el sisè penal, perquè Julian Edström va tornar a marcar i tot seguit Sergi Reina va aturar el tir del jugador del Jaca, acabant la tanda 2-3 per als culers.