El Barça capgira l’eliminatòria

El Barça guanya 4-2 al CH Jaca i capgira l’eliminatòria davant al segon classificat de la fase regular

L’equip entrenat per Einar Meyerson i Damnilo Didkovsky van guanyar al CH Jaca en el primer partit de les semifinals de la LNHH.

El partit va registrar uns parcials de 2-1, 1-1 i 1-0. Uns 500 espectadors van seguir el partit disputat dissabte passat en la pista de gel de la capital catalana.

Els blaugranes es van avançar als cinc minuts, estant en superioritat numèrica, gràcies a una bona combinació entre el suec Leo Vasilisson, Gastón González i Quim Muratet. Jaca va aconseguir l'empat però el Barça va tornar a posar-se en avantatge en una acció semblant, en la qual va marcar Leo Vasilisson, després del rebutgi a un tir de Niklas Puértolas.

En la recta final del segon temps, el Club Gel Jaca va tornar a empatar en un dos contra un. Un minut i mig després, a la vora del descans, Eloi Sin va avançar de nou als blaugranes en el segon intent, després d'una parada inicial del porter.

A l'últim període, els jugadors visitants van buscar l'empat i van poder aconseguir-lo a 8 minuts del final, en un penal que va parar el porter blaugrana Sergi Reina. Només 11 segons després, Leo Vasilisson sentenciava el duel, anotant el quart gol local, a la segona temptativa, després d'una parada del portera del Jaca.

Amb aquest resultat, el Barça es posa amb avantatge en les semifinals pel títol de lliga, que es juguen al millor de tres partits. Dissabte, els blaugranes tenen la primera oportunitat de sentenciar l’eliminatòria, guanyant el segon partit, que es jugarà el dissabte 19, en el pavelló de gel de Jaca.

Si els jugadors del Jaca guanyen el segon partit, el diumenge 20 es jugaria el tercer i definitiu partit, també a Jaca.