El Derbi es queda a Barcelona

El Barça guanya al Puigcerdà en un partit que només va tenir color blaugrana

Els blaugranes venien d'una derrota a Jaca a la jornada anterior i les possibilitats d'escalar fins a la segona posició eren mínimes abans del partit, però els culers van afrontar el partit amb la seriositat que requereix un derbi.

El Barça va començar el partit amb dubtes, unes quantes ocasions clares per part del conjunt ceretà, les va aturar amb èxit Bruno Gonzàlez fins que a la meitat del primer període, un tir ajustat de Marc Layola va avançar els blaugranes al marcador. Just quan semblava que el quart acabaria amb el mínim avantatge al marcador, Adrian Ubieto, amb un tir llunyà, anotava el 2-0 al marcador.

A la represa, els ceretans van intensificar més i combinat amb les superioritats que van tenir, van retallar distàncies al marcador. Els culers, però, no van desconnectar en cap moment, 3 minuts després un gol de Sho Sarusawa, marcava el 3-1.
Ja al tercer període, el partit va perdre intensitat i l'equip entrenat per Einar Meyerson i Danilo Didkovsky, van continuar dominant i quan falten 10 minuts per finalitzar el partit, Iker Barandiaran, va posar el 4-1 final.