Dues victòries per continuar sumant

Dues victòries per continuar sumant

Doble enfrontament a la Pista de Gel contra Milenio Panthers

Aquest cap de setmana els blaugranes jugaven dos partits contra Milenio Panthers que els ha servit per continuar sumant punts i així continuar mirant als primers classificats.

El dissabte el Barça va dominar el partit de principi a final, ja que va avançar-se al marcador al primer minut de partit amb un gol d'Oriol Rubio, els culers van intentar augmentar la diferència considerablement, però només es va aconseguir un avantatge de 3-0 al final del primer període amb gols d'Artem Klein i Adrian Ubieto.

Al segon i tercer període van tenir la mateixa dinàmica, la superioritat blaugrana que es va reflectir al marcador amb un resultat final d'11-3. Els golejadors per part blaugrana van ser, Lev Vasilisson amb 3 gols, Artem Klein, Adrian Ubieto i Ernest Muratet amb 2 dianes i Oriol Rubio i Arnau Paya amb un.

Diumenge, Barça – Milenio Panters (7-4)

Diumenge els culers van pecar de confiança i van sortir massa confiats i els hi va costar molt més.

Els blaugranes van acabar el primer període amb un empat a un gol, així i tot els problemes van arribar al segon període on els culers no van pujar la intensitat i es van veure superats per un Milenio amb moltes ganes. Els de Logronyo es van avançar al marcador en dues ocasions fins a arribar al final del segon terç amb un avantatge de 3-4.

A l'últim terç, la superioritat del Barça va aparèixer i van aconseguir un parcial de 4 a 0 per endur-se el partit i novament els 3 punts. Els golejadors del diumenge van ser Artem Klein, Gastón Gonzalez i Quim Muratet amb 2 gols cadascun i Marc Layola amb un.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut