Continuen sòlids

El Barça s’emporta una important victòria i segueix en busca del liderat

El dissabte es presentaven a la Pista de Gel del FC Barcelona dos equips en molt bona forma física i que venien d’una victòria important el cap de setmana aterior.

El partit començava amb un gol al minut 5 de Gaston González que empatava l’equip visitant ràpidament al minut 9 i amb el 1-1 s’arribava al final del primer període amb moltes ocasions per l’equip blaugrana.

Al segon període el Barça seguia atacant sense gens d’encert i l’equip vasc aguantava molt bé els atacs dels blaugranes, fins que a falta de 25 segons per finalitzar el període, un gol del Txuri Urdin avançava l’equip visitant i portava el partit a l’últim i definitiu període amb 1-2 al marcador.

Els jugadors entrenats per Einar Meyerson van sortir a guanyar el partit i un gol de Gastón González i un altre d’Oriol Rubio en 5 minuts donaven la volta al marcador (3-2) i encarrilaven el partit que tan havien lluitat per guanyar.