El U20 és campió de lliga

El U20 és campió de lliga

L’equip entrenat per Danilo Didkovsky i Einar Meyerson es va proclamar campió de lliga 21-22 a falta d'una jornada per jugar

El Barça U20 va guanyar a la Pista al CH Jaca. Dos gols d'Aleksandr Agafonov avançaven als blaugranes, però l'equip aragonès empatava a dos quan faltaven 20 segons pel final. I en el minut 59:59 un gol de Pol Gimenez posava el definitiu 3-2 que donava la lliga al nostre U20.

Bon inici del Primer Equip el 2022

El Barça es va desplaçar a Madrid a jugar contra els Nòrdic Vikings, en un partit que es preveia complicat per la complicitat del rival.

En el primer període els blaugranes van avançar en el marcador amb gols d'Oriol Rubio i Sho Sarusawa. El segon període l'equip entrenat per Einar Meyerson, va trepitjar l'accelerador i es van col·locar amb un clar 2-5 al marcador amb gols de Joan Vallés, Eloi Sin i Oriol Rubio.

A l'últim període, l'equip compost per jugadors suecs no es va donar per vençut i va escurçar el marcador amb un ajustat 4-5, però Oriol Rubio i Sho Sarusawa sentenciaven el partit amb el definitiu 4-7 al marcador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut