Campions de la Lliga Catalana!

Campions de la Lliga Catalana!

El conjunt blaugrana supera el Bàsquet Girona (89 a 45) i suma el segon títol de la temporada

Uns dies després d’haver començat la temporada 2023/24 amb la Supercopa de Catalunya, l’UNES Barça s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana després de superar el Bàsquet Girona per 89 a 45 en el segon partit. El conjunt blaugrana, que ja duia un avantatge molt ampli del primer partit disputat a Fontajau (20 a 75), suma el segon títol de la temporada.

L’equip que entrena Jaume Vilella ha aconseguit un gran inici en els dos principals tornejos de la temporada amb la participació dels jugadors Fernando Valderrama, Oscar Pérez, Rafa Benítez, Alejandro Baca, Yeray Vendrell, Maria Heras, Teo López, Pablo Cubo i Xavi Vendrell. Aquesta vegada, a més, ja han pogut comptar amb el nou fitxatge d’enguany, el portuguès Alex Conde, que es va perdre la Supercopa de Catalunya.

Després de la disputa de la Supercopa i la Lliga Catalana, ara l’objectiu se centra a iniciar el curs en una nova categoria: la Segona Divisió Nacional. La competició començarà d’aquí a dues setmanes visitant la pista del Cocemfe de Castelló. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut