L’UNES Barça comença la temporada amb la Supercopa de Catalunya

L’UNES Barça comença la temporada amb la Supercopa de Catalunya

L’equip blaugrana s’estrena aquest diumenge a Sant Julià de Vilatorta

L’UNES Barça afronta l’inici de la temporada 23/24 aquest diumenge (12.30 hores), amb la disputa de la Supercopa de Catalunya que es disputarà a Sant Julià de Vilatorta entre el conjunt barcelonista (campió de la Lliga Catalana) i el Granollers (campió de la Copa Catalana). “Intentarem donar el màxim i que aquesta Supercopa sigui blaugrana”, afirma el tècnic Jaume Vilella.

El conjunt blaugrana ha mantingut sis jugadors del curs passat: Fernando Valderrama, Oscar Pérez, Rafa Benítez, Alejandro Baca, Maria Heras i Teo López. I hi ha tres incorporacions: Alex Conde, Pablo Cubo i Xavi Vendrell.

En aquest primer partit, el portuguès Alex Conde no podrà estar amb l’equip perquè està preparant l’Europeu.  I també en àmbit internacional, s’ha conegut que Maria Heras ha estat convocada per disputar el mundial sots-25 de Tailàndia (3-10 d’octubre).

La lliga començarà el mes de novembre

Un cop s’hagi disputat la Supercopa de Catalunya, l’equip dirigit per Jaume Vilella, amb Jordi Sánchez com a segon entrenador i preparador físic, s’entrenarà per afrontar el curs en una nova categoria. La Segona Divisió Nacional començarà el 18 de novembre visitant la pista del BSR Cocemfe. Els altres rivals seran el Bàsquet Girona, el Miarco Petraher BSR, l’UPV IN-ADIV i el CEM Hospitalet-AFANIAD Vinarós.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut