L'UNES Barça mana a la Lliga Catalana

Els blaugranes vencen amb autoritat davant el CE Costa Daurada (86-43)

L'UNES Barça segueix amb el seu pas ferm a la Lliga Catalana, i ha derrotat aquest cap de setmana al CE Costa Daurada (86-43) en la penúltima jornada de competició, en un partit disputat al Palau Municipal Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

El duel va començar força igualat, com demostra el 21 a 18 de final del primer quart. Però poc a poc els d'Òscar Trigo van anar imposant el seu ritme i la seva superioritat. Així, la defensa blaugrana va deixar els visitants en dos punts al segon quart. El resultat al descans va ser de 41 a 20.

La segona part va seguir la mateixa línia, amb un UNES Barça intractable. El domini local va propiciar un marcador final de 86 a 43. Aquesta setmana es jugarà l'última jornada de la Lliga Catalana.