Victòria contundent de l'UNES Barça davant el Girona (31-83)

Els blaugranes segueixen invictes a Lliga Catalana, amb tres victòries en tres partits

L'UNES Barça va aconseguir una còmoda victòria a Fontajau davant el Bàsquet Girona, per 31 a 83. Un partit que es va trencar al tercer quart, gràcies a la defensa dels blaugranes: en la segona meitat, només van encaixar deu punts. Un parcial de 10 a 47 que va decantar el partit a favor dels visitants.

El primer quart va ser el més igualat de tot el partit. Ambdós equips van sortir a la pista amb les idees molt clares. L'intercanvi de cistelles era constant, i cap conjunt s'escapava al marcador. Al final dels primers deu minuts, el resultat era de 13-14.

A poc a poc va anar ajustant la defensa el conjunt d'Òscar Trigo. La intensitat defensiva va ser clau per començar a dominar el partit, i aconseguir punts fàcils en atac. Així doncs, el Barça començava a obrir distàncies en l'electrònic, que reflectia un 21-36 al descans.

La confirmació de la victòria

El pas pels vestuaris va servir per confirmar la millora en el joc del Barça. El Girona es veia superat en totes les fases del joc, i els blaugranes no abaixaven la intensitat. De fet, el tercer parcial va ser el més favorable pel Barça, que va fer 28 punts i va trencar el partit definitivament.

Amb el 27 a 64, l'últim quart només va servir per confirmar la victòria del Barça. Un triomf basat en una gran defensa, que només va permetre 18 punts en els últims tres quarts. El resultat final, 31-83, donava la tercera victòria al Barça en la Lliga Catalana, en tres partits disputats.