Arriba la final four per l'ascens després d'una gran victòria

Arriba la final four per l'ascens després d'una gran victòria

L'UNES Barça viatja a Getafe en un bon moment

L'UNES Barça viatja aquest cap de setmana a Getafe, a disputar la final four d'ascens a la Divisió d'Honor. El conjunt blaugrana jugarà, dissabte 15 d'abril a les 20.15h, la segona semifinal davant el Servigest Burgos. Els d'Òscar Trigo tenen una empresa difícil contra l'equip que ha acabat invicte la fase regular, però arriben en un gran moment després de guanyar 40-65 a l'IMF Smart Education Getafe.

Triomf solvent per tancar la fase regular

L'UNES Barça es va desplaçar cap a Madrid per poder jugar l'últim partit referent a la lliga regular. Els barcelonins es plantaven a la cita amb la idea clara d'acabar amb bones sensacions la lliga i amb l'objectiu de continuar creixent com a equip.

Un partit d'alt voltatge que ja començava amb un altíssim nivell de joc. Un Getafe liderat per dos grans referents ofensius de la lliga, tampoc volien acabar la lliga amb males sensacions, però un altíssim nivell defensiu d'inici de l'Òscar Trigo feia baixar molt el nivell d'encert i feia poder arribar en transicions als catalans i anotar amb facilitat (8-15).

La segona rotació, durant el segon període, tenia més problemes per anotar punts en camp ofensiu, però la premissa tan clara de ser molt durs en defensa feia que continuéssim encaixant molt pocs punts i poguéssim marxar a la mitja part del partit amb cert avantatge en el marcador (17-26).

La represa reafirmava la imatge que volíem donar: solidesa defensiva. I així va ser, un grandíssim tercer quart dels blaugranes continuava fent veure el grandíssim treball defensiu (tan sols vam encaixar set punts en tot el període) i amb una certa confiança ofensiva, que en permetia augmentar la nostra renta en el marcador, podent finalitzar amb un avantatge de fins a quinze punts.

L'últim quart va passar com un pur tràmit, la tensió del partit va baixar i tots dos equips van donar un gran nivell d'encert i de bàsquet en cadira de rodes. Tot i això, els catalans encara mantenien les distàncies i fins i tot les van augmentar per acabar el partit amb un marcador de 40-65.

Partit vital per acabar la lliga amb un balanç de 10 victòries i 8 derrotes. Important acabar amb bones sensacions i encarar així les dues setmanes que venen per davant abans de la Final Four.

L'UNES Barça se citarà el pròxim 15 d'abrilcontra el Burgos en la semifinal de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Amb més ganes que mai, continuem creixent!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut