L'UNES Barça es refà i es classifica per a la final four

L'UNES Barça es refà i es classifica per a la final four

Els blaugranes s'imposen al Cludemi Almeria com a locals (101-48)

L'UNES Barça va tallar dissabte la seva mala ratxa amb una nova victòria com a local (101-48) davant el Cludemi Almeria. El triomf, a més, va servir per certificar la classificació per a la final a quatre per l'ascens a disputar a Getafe del 14 al 16 d'abril.

En l'hora programada i amb tots dos equips preparats, els àrbitres tiraven la pilota a l'aire del pavelló municipal Juan Carlos Navarro, per viure un dels partits de la jornada de primera nacional. El Cludemi Almeria, liderat pel màxim anotador de la lliga, Rodrigo, es presentava amb les esperances de poder continuar lluitant per posicions de la mitja taula, però els blaugranes tenien molt clar que guanyat el partit, podien certificar la seva classificació per la final a quatre.

I així va ser, un fulminant inici de partit per part del conjunt local preveia un partit d'alta intensitat defensiva sobre el tirador i amb possibilitat de sortir en contraatac per poder anotar situacions fàcils. Un parcial d'inici de 29-8, liderats per un generador Fernando Valderrama i un inspirat Ivan Gómez, feien agafar confiança als locals que es veien còmodes i agafant de nou bones sensacions.

Sense baixar pistonada defensivament, la segona rotació presentada pels locals, liderada per Ben Leitch, seguia amb un altíssim nivell defensiu i en atac més pausat buscant i trobant totes les superioritats per arribar al descans del partit amb una diferència còmode (48-15).

La represa i durant tota la segona meitat, el partit s'esdevenia similar al que ja s'havia vist els primers vint minuts del matx. Els visitants, però, encara tenien alguna cosa a dir i Rodrigo Pérez apareixia amb el seu tir exterior i anotava triples de tots colors per acabar el partit amb 38 punts, que no van ser suficients per guanyar a un sòlid i treballat UNES Barça.
L'equip local, sense afluixar gaire el ritme, arribava als 101 punts al final del partit i certificava així la victòria després d'una mala ratxa de derrotes consecutives.

Hores més tard, la derrota de Fundación Vital Zuzenak certificava la classificació dels blaugranes per a la final four. Objectiu aconseguit fruit del treball fet durant tot aquest any.

En dues setmanes l'equip farà l'últim desplaçament de la lliga regular per tancar així totes les jornades i encaminar la final a quatre que es jugarà passada setmana santa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut