El desencert encara condemna un UNES Barça descafeïnat

El desencert encara condemna un UNES Barça descafeïnat

Els blaugranes cauen contra el Zuzenak (33-41)

Un cop més, el pavelló municipal Juan Carlos Navarro es vestia de gala per rebre un rival directe per la lluita pel play-off, el Fundación Vital Zuzenak. I l'UNES Barça, en quadre, no va ser capaç d'endur-se una victòria (33-41) que hagués suposat un bàlsam per a la plantilla.

L'equip català, contra vent i marea, es presentava després d'una difícil setmana d'entrenaments marcada per les baixes de diversos jugadors malalts per grip, però disposats a disputar un partit que sabien era de vital importància.

Amb gairebé l'equip al complet, es presentaven les dues plantilles al cercle central a les quatre en punt del migdia. Amb les premisses clares de fer poques coses i ben fetes, els blaugranes començaven el partit dominant certes accions del joc i tenint la possibilitat de controlar el ritme en els primers compassos.

La confiança de l'equip, en hores baixes, feia baixar el percentatge de tir, però amb bones defenses i obligant el rival a realitzar mals llançaments, donava la possibilitat als locals a mantenir un bon ritme i finalitzar el període 10-4.

Amb les segones rotacions, el Barça podía mantenir el ritme de partit, però encara amb poca punteria de cara a cistella i el continuava condemnant per poder allargar la distància. Això feia que l'equip vitorià pogués ajustar el matx i arribés a la igualtat abans de la mitja part.

L'aturada de la mitja part donava cert aire als locals per mirar de parlar les petites errades que estaven apropant als visitants en el marcador.

Tot i això, en la represa, els locals ampliaven una mica més la distància per mirar de trencar el partit en algun moment, però quan faltaven 5 minuts per finalitzar el quart, una desconnexió lligada amb el desencert exterior va fer que els visitants poguessin escurçar les distàncies i, fins i tot, es posessin per davant en el marcador per primera vegada en el partit.

Els fantasmes dels últims partits tornaven a aflorar en els jugadors blaugranes, que sense gaire empenta per tirar endavant les males situacions es deixaven anar els instants finals del partit. Els visitants, aprofitant el mal moment, no fallaven en els seus tirs exteriors importants i obrien una escletxa difícil de superar pel Barça.

Un UNES Barça que com a mínim podia mantenir el bàsquet average a favor tot i la dura derrota viscuda (33-41).

Amb l'assignatura pendent de millorar percentatge de tir exterior en aquests partits i de sortir més ràpidament de les males situacions, l'UNES Barça es planta a les dues últimes jornades de la Primera Nacional encara amb l'esperança de poder entrar en la final a quatre sense dependre de ningú més que nosaltres. Continuem treballant!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut