Un UNES Barça sense energia cau (55-45) a la complicada pista del Sureste Gran Canaria

Els de Trigo no poden sumar en el seu desplaçament

L'UNES Barça va caure el dissabte (55-45) a la pista del Sureste Gran Canaria, en una sortida especialment complicada per la naturalesa del desplaçament. Els d'Òscar Trigo, malgrat tot, van donar la cara a Canàries, però la versió mostrada pels blaugranes no va arribar per portar la victòria a Barcelona.

Puntualment, a les 12:30 hores locals, començava el partit contra el Sureste Gran Canaria. Els canaris, amb 2 reforços d'última hora per mirar de salvar la categoria, presentaven un 5 inicial potent, amb un triangle ofensiu amb molta alçada i joc interior. Ja en els primers compassos del partit es feia notar l'esdevenir del partit, amb molta igualtat i rivalitat per tirar endavant un xoc intens i complicat per ambdós conjunts.

L'equip blaugrana estava disposat a lluitar a cada acció del partit i no renunciar al seu joc directe i agressiu. Però els locals també tenien la seva a dir i liderats per un veterà Padilla no deixaven que els catalans poguessin estar còmodes en atac i els feien treballar de valent en la defensa.

Els dos primers períodes, l'equip blaugrana no era capaç de parar les cadires altes dels rivals i els feia entrar massa en posicions còmodes de tir, tot i la insistència i energia del tècnic blaugrana en què sortissin bé les coses. L'equip rebia massa punts fàcils en la primera part, i en atac estava espès i sense encert exterior, cosa que ens feia marxar al vestidor amb un marcador de 29-18.

El pas pel vestuari no va canviar molt la dinàmica del partit: l'equip local se sentia còmode amb les transicions i l'avantatge d'alçada generava un domini total en el rebot ofensiu i defensiu dels locals, que feia que el marcador arribés a una diferència de gairebé deu punts al final del tercer quart.

En l'últim quart, els intents de baixar la diferència no van canviar molt les sensacions i amb un incombustible Fernando Valderrama lluitant, va arribar el final del partit amb un resultat final de 55-45. Resultat amb un gust amarg, ja que l'equip enllaça tres derrotes consecutives i mira de trobar la forma de capgirar la situació actual.

Toca continuar treballant i creixent com a grup per a fer front en el següent repte, el partit vital contra Zuzenak el pròxim cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat.