L'UNES Barça perd, però es manté en posicions de play-off

L'UNES Barça perd, però es manté en posicions de play-off

Els blaugranes cauen contra el Puertollano (51-60)

El club va fer una crida i l'afició va respondre, un Juan Carlos Navarro amb 150 aficionats i amb ganes d'animar a l'equip no va decebre en cap moment des de l'inici del partit. Tot i això, el Puertollano es va endur la victòria enfront un combatiu UNES Barça (51-60).

Després de la derrota a la pista del líder de la categoria, l'equip blaugrana venia amb les coses clares i amb una bona setmana d'entrenaments a l'esquena.


Tot i això, l'inici del partit ja feia entreveure que el rival també tenia molt clar el que es venien a jugar a Barcelona, la tercera plaça del grup de Primera Nacional. Un Puertollano estructurat i seriós iniciava el partit amb les idees clares i amb el seu encert característic des de les posicions properes a cistella.

Els catalans intentaven retallar les distàncies per totes les vies, però el desencert inicial en tirs alliberats feia tenir un petit avantatge inicial de cinc punts pels manxecs al final del primer període.

Abans del descans, els visitants continuaven fent el seu joc. Amb tranquil·litat i veterania eren capaços de, tot i les pressions i defenses del Barça, treure amb facilitat bàsquets i accions prop de cistella. Els d'Òscar Trigo, sense encert i amb cares baixes, no sabien com treure energia per poder parar l'empenta dels visitants, que com un rodet seguin sumant i augmentant la diferència fins als 12 punts al descans.

Semblava que la mitja part havia sorgit efecte, ja que la intensitat dels locals augmentava per moments i es van veure accions més ajustades, però un altra vegada la veterania dels visitants s'imposava i en els moments claus no feien cap errada, sumant en situacions difícils i estant serens en els seus atacs.


Tot i la situació adversa, els catalans encara volien dir la seva i, tal com els caracteritza, ens oferien un últim període amb un altíssim nivell defensiu, permetent-los així tenir cistelles còmodes en transició ofensiva i ajustar una mica més el resultat. El temps passava per tothom i així va ser: tot i l'últim cop d'efecte de l'equip, no quedava més temps per intentar donar la vola al marcador tot i l'esforç final.

L'equip, molt agraït pel gran ambient rebut per l'afició i decebuts per no poder-los regalar una victòria. L'equip s'aixecarà més fort que mai, encara queden moltes jornades per continuar competint per aquestes primeres places de la classificació. La plantilla ja es prepara pel seu desplaçament la setmana vinent a la difícil pista del Gran Canària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut