L'Unes Barça s'endu la victòria i segueix creixent

Els blaugranes s'imposen 60-36 al Somos Adapta

Aquest dissabte es jugava un partit molt important per seguir amb les bones sensacions que està tenint l'equip aquesta temporada. Adapta Saragossa és un equip que sempre posa les coses molt complicades al conjunt blaugrana, tot i que aquest cop, van venir nomès amb 5 jugadors. Al final, l'UNES Barça es va imposar per 60-36.

Des del salt inicial, ja es va veure que seria un partit disputat, ja que els dos equips anotaven amb facilitat. Fins que Oscar Trigo va demanar un temps mort i va fer alguns canvis, no va ser que el conjunt local dominés el marcador, acabant el primer quart amb un ajustat 19-11.

A partit del segon quart, l'equip local, va apretar la defensa, buscant bones opcions en atac. L'equip de Saragossa anava fent el que podia, però el domini físic del conjunt blaugrana es va impossar dins del camp, amb defenses intenses, pressió tot el camp i fent cistelles còmodes de dins i fora de l'ampolla, acabant la mitja part amb una renda ample en el marcador (32-17).

L'equip va seguir creixent dins de la pista i va seguir fent unes bones defenses en pressió tota la pista, obligant a l'equip de Saragossa a fer varies possesions de 8 i de 24 segons. L'equip blaugrana seguia seriós en tots els aspectes del partit, treballant diferents opcions d'atac i buscant la millor opció exterior o a vegades interior per seguir dominant el marcador.

El partit va acabar amb una còmode victòria per 60-36, que permet al conjunt de l'Unes Barça seguir lluitant per arribar a la Final Four.

La setmana vinent es juga al Pavelló Juan Carlos Navarro una altra vegada amb un complicat Salto Bera Bera de San Sebastià, que en el partit d'anada ja es va demostrar que ens posarà les coses molt complicades, ja que en el partit d'anada, l'equip blaugrana va perdre per un ajustat 48-46.