Un solvent UNES Barça venç en el seu desplaçament a Gasteiz

Un solvent UNES Barça venç en el seu desplaçament a Gasteiz

Els blaugranes vencen per 52-69

Com ja és habitual, el Poliesportiu d'Ariznabarra s'omplia per veure el duel de la zona mitjana de la taula entre la Fundació Vital Zuzenak i l'UNES FC Barcelona. Els dos equips es presentaven a la cita amb un balanç de 3 victòries i 3 derrotes; els locals partien amb l'avantatge d'haver guanyat aquests tres partits a casa. Tot i això, l'UNES Barça va vèncer per 52-69.

Això no va intimidar ni molt menys als d'Òscar Trigo que sortien el primer període del matx amb les idees molt clares i amb les intencions de proposar una defensa mitja pista molt dura i arribar ràpidament a camp ofensiu per trobar avantatges ràpids. Però no tot va ser tan fàcil, l'equip local (amb certs jugadors amb experiència) no ens deixava jugar un ritme molt alt i sobretot ens castigaven amb situacions de canvis defensius atacant els nostres punts baixos. Un intercanvi de cops constant que ens portava a finalitzar el període 16-16 en el marcador.

A partir d'aquí, l'equip blaugrana (que vestia amb la segona equipació daurada) seguia el seu pla de partit i sense baixar el pistó defensiu i corregint un parell d'errades comeses en els primers compassos, era capaç de fer un segon període molt solvent. Trobava situacions més prop de cistella en atac, i defensivament començàvem a apropar-nos al que volem ser durant el que queda de lliga. La regularitat i l'increment de l'encert en el segon període ens feia arribar al descans amb un avantatge de 8 punts.

La segona meitat del partit augurava una reacció per part de l'equip local, però els catalans van decidir no fer cap passa enrere. I així va ser, una segona meitat en general amb un grandíssim nivell defensiu, amb defenses molt dures en la mitja pista, feien veure als vitorians que el partit no tenia gaire color. Tot i la insistència dels locals en les bones transicions que duien a terme i les lectures amb l'home petit, no els era suficient per superar el mur que la defensa blaugrana va plantar fora de la línia de 6,25. Tot això sumat a una gran capacitat ofensiva, no per puntuació, sinó per una bona lectura de joc dels de Sant Feliu, els feia arribar a un final de partit plàcid per poder marxar de Vitora amb la quarta victòria consecutiva i col·locar-se ja dins dels quatre primers classificats de la Primera Nacional.

Abans de l'aturada nadalenca, l'equip visitaria dissabte 17 de desembre el seu últim enfrontament del 2022 a la pista de l'Almeria, partit vital per tancar la bona ratxa de l'últim mes de competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut