L'UNES Barça es refà amb fermesa i treu la segona victòria consecutiva

Els blaugranes assalten la pista de l'Adapta Zaragoza (54-65)

Els blaugranes viatjaven per tercera vegada aquesta temporada a la sempre complicada pista de l''Adapta Zaragoza i van aconseguir la segona victòria consecutiva (54-65).

La pilota s'alçava amb uns minuts de retard, però ja amb els primers compasso del matx, ja es veia que la intensitat i duresa serien els protagonistes del partit. Els locals, amb les primeres accions, ens ensenyaven les seves armes i ens feien veure que seria un partit llarg i complicat pels homes d'Òscar Trigo.

Les primeres accions ofensives trobàvem avantatges, però no èrem capaços d'entrar en ritme d'anotació i erràvem moltes acciones fàcils a prop de la cistella. Cosa que feia pujar l'ambició i l'encert de l'equip local que posava el primer parcial al marcador (8-2).
El tècnic català feia els primers moviments de la banqueta, i finalitzaven el primer període perdent de 5 punts.

Les coses es giraven al segon període del partit, on l'equip català començava a ser molt més dur amb la seva defensa, cosa que ajudava a tenir més accions de transició i superioritat, i podia pujar la confiança de l'equip sumant accions fàcils i en superioritat física i numèrica. Un molt bon segon període feia arribar al descans amb una lleugera avantatja de set punts a l'equip de Barcelona (24-31).

En la represa del partit, i durant tots els 20 minuts de la segona meitat, el partit va ser un intercanvi de cops. Els locals continuaven insistint en el seu joc interior i gràcies a un excel·lent David Anaya (17 punts) es mantenien en partit amb accions de tirs alliberats i continuacions cap a cistella.

Els blaugranes seguien patint molt en les situacions defensives dels punts baixos, però durant tota la segona meitat van ser capaços de portar un ritme de partit molt més alt i arribar al camp ofensiu trobant les millors situacions ofensives i anotant amb certa comoditat.

Sortim de Zaragoza amb una victòria important a una pista molt complicada, fet que fa que l'equip d'Òscar Trigo segueixi creixent i millorant jornada a jornada.