Arriba la primera victòria (81-23)

Arriba la primera victòria (81-23)

El Barça doblega el Vistazul

El Juan Carlos Navarro es tornava a posar de gala i esperava la visita del Vistazul, un dels dos conjunts andalusos de la primera nacional. Els locals tenien clar que havien de plantejar un bon partit des de l'inici, tenint les idees més clares en atac i sent més durs en defensa per no permetre encaixar tantes cistelles fàcils. El Barça va seguir el guio per vèncer 81-23.

Amb quinze minuts de retard, l'àrbitre principal tirava la pilota a l'aire per començar el matx. En els primers compassos ja es van veure les intencions de tots dos equips, pel que fa als visitants, un ritme baix i sense gaire desgast els hi anava bé, cosa que al conjunt català no volia permetre.

El partit es tornava a iniciar amb alguns dubtes en el conjunt blaugrana, tot millorant l'encert ofensiu, cedien les primeres cistelles dels jugadors visitants.

Un temps mort matiner del tècnic blaugrana feia saltar les alarmes pels mals moments que estava passant l'equip i no veia clar l'inici del partit (8-8).

El cop d'efecte es feia efectiu i la imposició de la pressió tota la pista va començar a ofegar al rival provocant moltes pèrdues de pilota, cosa que afavoria l'ofensiva del Barça per arribar amb superioritat i poder sumar punts amb més facilitat.

El segon període del partit esdevenia amb la mateixa intensitat, però encara amb més intensitat en les defenses que eren en mitja pista, portant al rival a tenir molts problemes per arribar al seu camp ofensiu i en poder anotar.

En aquest segon període, amb el ritme del partit més controlat, l'equip local començava a imposar un grandíssim ritme ofensiu que feia obrir una primera escletxa en el marcador, però l'equip volia més.

En la segona meitat del matx, ja amb un marcador molt favorable per l'equip local, el partit no va tenir gaires al·licients per veure si podia haver-hi més competitivitat. L'equip local va continuar pressionant tota la pista i anava combinant amb la seva defensa de mitja pista segons les situacions del partit.

L'equip dirigit per Òscar Trigo, tenint aquest marge en el marcador, va poder aprofitar per continuar treballant diferents rotacions, cosa que va poder fer veure la nova incorporació, en Ben Leitch.

I el tècnic català també va tenir un moment per poder donar minuts al jove jugador Rafa Benítez, que segueix treballant i millorant amb l'equip setmana rere setmana.

Una victòria que dona una mica d'aire al conjunt blaugrana i que fa veure una mica la llum després d'haver patit tres derrotes consecutives en les primeres jornades.

En dues setmanes, l’equip torna a competir a Zaragoza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut