Acaben la temporada amb bones sensacions

L’equip d'Òscar Trigo guanya en l'últim partit de lliga davant el BSR Vistazul (34-63)

Una vegada esgotades totes les possibilitats matemàtiques de jugar el partit de promoció de la fase d'ascens a la divisió d'honor, l'equip de l'Unes Barça, viatjava a Sevilla amb els deures morals d'emportar-se la victòria i aconseguir la tercera posició a la lliga de primera divisió.

L'equip d'Òscar Trigo arribava amb tres baixes Maria Heras, Rafa Benítez i el Carles Molina que no podrien disputar aquest partit per diferents motius, així, el tècnic comptava amb sis jugadors per obtenir la victòria. Tot i les baixes el pla de partit era clar, l'equip pressionaria tota la pista tot el partit per evitar que els jugadors més alts de l'equip andalús s'imposés dins la zona.

Els blaugranes començarien guanyant el salt, i, amb una transició ràpida pujarien fàcilment, els dos primers punts al marcador. L'equip sevillà que s'aferrava al quart jugant a un ritme lent i aconseguien forçar el llançament dintre de la zona. Per contra, el Barça trobava en una defensa tancada d'homes grans dificultats per trobar encert en el tir a mitja distància. El quart finalitzaria empatat a 12.

El segon quart mantindria la mateixa dinàmica fins al minut 15 l'entrenador blaugrana demanaria un temps mort que marcaria un petit punt d'inflexió ajustant la defensa a tota la pista es veuria una millora en la intensitat de joc que generaria múltiples pèrdues locals seguides de transicions ofensives ràpides, Finalment el quart donaria una primer avantatge a l'equip visitant de nou punts.

Ja al tercer quart, l'equip blaugrana se sentia còmode a pista i a poc a poc anava augmentant la distància fins als 14 punts quan faltaven sis minuts pel final de quart. En aquest moment una sequera anotadora de l'equip donaria ànims a l'equip sevillà que veia com la diferència es veia reduïda fins als 4 punts quan faltaven dos minuts per acabar el tercer quart. Una vegada més un temps mort d'Òscar Trigo generaria un canvi de dinàmica, amb un major encert ofensiu que tornaria a donar un respir als de Sant Feliu i acabar amb un 30 a 38.

L'últim quart esdevindria una calca de la setmana passada, on l'equip es connecta i juga el seu millor bàsquet. Un vendaval de bona defensa i transicions ràpides caurien sobre el BSR Vistazul, que a poc a poc veuria com el seu esforç es quedava sense premi, i, un parcial de 5-25 deixaria el marcador en un contundent 34 a 63.

Finalitza aquesta temporada amb el regust de quasi aconseguir el somni per la lluita a l'accés a divisió d'honor, deute que quedarà en la retina dels jugadors i equip tècnic blaugrana, per ser el punt de partida cap a la temporada 2022-23. Segur que l'equip treballarà aquest estiu per aconseguir l'objectiu.