Barça Cafe

Barça Cafe

Submergeix-te en l’ambient més blaugrana i fes gaudir el teu paladar com un culer autèntic. Tenim disponibles diferents menús per a la teva pròxima visita a l'Spotify Camp Nou.

Menús disponibles:

Esmorzar Barça Café (4,40€): Fes un parèntesi i gaudeix del nostre menú blaugrana en la nostra acollidora terrassa o en el nostre exclusiu restaurant i beneficia't d'un preu especial. El menú inclou primer plat a triar entre braves de Champions o fingers de pollastre + segon plat a triar entre Barça Burger o pizza o pasta + beguda a triar entre refresc o cervesa.

Menú Migdia Barça Café (23,95€): Fes un parèntesi i gaudeix del nostre menú blaugrana en la nostra acollidora terrassa o en el nostre exclusiu restaurant i beneficia't d'un preu especial. El menú inclou primer plat a triar entre braves de Champions o fingers de pollastre + segon plat a triar entre Barça Burger o pizza o pasta + beguda a triar entre refresc o cervesa.

Menú Infantil Barça Café (13,50€): Els més petits podran gaudir d'un apetitós menú de campions alhora que es diverteixen en l'entorn més culer. Inclou primer plat a triar entre croquetes de pollastre o espaguetis a la bolonyesa amb formatge parmesà + segon plat a triar entre delícies de pollastre o hamburguesa + postres a triar entre brownie de xocolata, gelats variats o fruita de temporada. Inclou beguda i un got infantil de regal.

Menú berenar Barça Café (7,65€): El plaer d'un bon berenar de qualitat és un luxe que tenim a l'abast de la mà en el Barça Cafè. Una delícia que podràs assaborir a un preu exclusiu en un entorn especial. Inclou beguda a triar entre cafè o tallat o cafè amb llet o refresc o suc de taronja natural + sandvitx de Pernil i Formatge.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut