Els Barça Legends jugaran un partit a Calcuta

Els Barça Legends jugaran un partit a Calcuta

Es confirma que el pròxim partit de la formació de llegendes del Club serà el 28 de setembre davant els Mohun Bagan AC Legends a l’estadi Vivekananda Yuba Bharati Krirangan

El divendres 28 de setembre els Barça Legends tornaran a jugar, i serà contra les llegendes del Mohun Bagan AC a la ciutat índia de Calcuta. El matx, que se celebrarà a l’estadi Vivekananda Yuba Bharati Krirangan a les 19 hores, hora local, suposarà el vuitè enfrontament d’Albert Chapi Ferrer com a entrenador de l’equip d’exjugadors barcelonistes. Aquest partit està organitzat per la Football Next Foundation.

Amb Albert Chapi Ferrer com a tècnic, l’equip d’exjugadors blaugranes suma fins al moment cinc victòries, un empat i una derrota. Després del triomf de la formació de llegendes del Club a Moçambic contra els Mambas Legends (0-1) i dels duels amb el Manchester United (2-2) i el Hristo Stóitxkov & Friends (3-2) al mes de setembre, a l’abril els de Chapi Ferrer viatjaven al Brasil per veure’s les cares amb la Seleçao Pernambucana en un partit que va acabar amb victòria barcelonista (1-0).

França va ser la següent destinació de la formació de llegendes del Club, on es va imposar a Le Havre AC Legends (1-3) i a l’Olympique de Marsella (3-0). L’últim enfrontament dels Barça Legends fins ara es va disputar a Romania, contra els Romania Legends (0-2). Així, l’equip barcelonista continua sumant partits per fer arribar la marca Barça i els seus valors arreu del món.

A banda del matx, estan previstes diferents accions institucionals i comercials, així com una activitat amb les Barça Academy que el Club té a l’Índia a les ciutats de Delhi i Bombai.

El duel contra les llegendes del Mohun Bagan AC a terres índies es podrà seguir per Barça TV, Barça Vídeo i el canal de YouTube del Club. Properament es donarà a conèixer el llistat de jugadors que viatjaran a Calcuta per disputar aquest matx.

Què són els Barça Legends?

Els Barça Legends és el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels en diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut