Ja es coneixen els compromissaris i compromissàries per als pròxims dos anys

Ja es coneixen els compromissaris i compromissàries per als pròxims dos anys

Se n’han escollit, per sorteig davant de notari, un total de 3.622, que representen el 2,5% del cens total de socis i sòcies, i uns altres 3.622 com a suplents

Aquest matí, a l’Auditori 1899, ha tingut lloc el sorteig de compromissaris i compromissàries que representaran els socis i les sòcies del FC Barcelona en les Assemblees Generals que celebrarà el Club des de l’1 de juliol del 2024 fins al 30 de juny del 2026. El sorteig, que s’ha dut a terme davant de notari, se celebra en compliment del que disposen els articles 25è i 26è dels Estatuts del FC Barcelona.

Per ser compromissari o compromissària del FC Barcelona cal ser major d’edat, tenir una antiguitat mínima com a soci o sòcia de cinc anys i no tenir suspesa la condició de soci. Tenint en compte aquests requisits, han participat en el sorteig d’avui un total de 92.798 socis i sòcies. D’aquests, n'han estat triats 7.244, els quals són els 3.622 socis i sòcies que representen el 2,5% del cens total de la massa social del FC Barcelona i uns altres 3.622, com a suplents.

En el document adjunt es pot consultar la relació de compromissaris i compromissàries, endreçada en funció de les claus de soci. En tot cas, s’enviarà una comunicació personalitzada des del Club amb la benvinguda com a soci  o sòcia compromissari/a.

 

El sorteig s’ha fet per procediment informàtic, per tal de garantir la concurrència del cens complet dels socis i sòcies del Club que reuneixen les condicions per ser compromissaris, així com el caràcter aleatori i la igualtat d’oportunitats de totes les persones elegibles.

Els altres compromissaris i compromissàries

També són compromissaris de l’Assemblea del FC Barcelona els senadors del Club, de conformitat amb el que disposa l’article 9 d’aquests Estatuts; els membres de la Junta Directiva en el moment de celebració de l’Assemblea General; els membres de les comissions estatutàries del Club; els expresidents del Club i els presidents de les federacions territorials de penyes escollits democràticament i que siguin socis o sòcies amb més de cinc anys d’antiguitat.

La condició dels compromissaris i compromissàries designats és personal i no delegable, el nombre total no pot superar, en cap cas, la xifra de sis mil i els socis compromissaris poden renunciar a la seva condició amb una antelació mínima d’un mes respecte a la data de celebració de l’Assemblea General. La durada del mandat dels compromissaris escollits per sorteig és de dues temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut