El FC Barcelona i Hewlett Packard Enterprise s'uneixen per oferir la millor experiència personalitzada a l'Espai Barça per als aficionats i aficionades

El FC Barcelona i Hewlett Packard Enterprise s'uneixen per oferir la millor experiència personalitzada a l'Espai Barça per als aficionats i aficionades

El líder mundial tecnològic es converteix en el nou Official Edge-to-Cloud Partner de l’Espai Barça durant les pròximes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2028

El FC Barcelona i Hewlett Packard Enterprise (HPE) han signat un acord de patrocini pel qual HPE es converteix en nou Official Edge-to-Cloud Partner de l’Espai Barça per a les pròximes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2028. En una aliança estratègica destinada a revolucionar l’experiència dels espectadors i espectadores en l'esport, les noves instal·lacions del Barça estaran equipades amb un entorn tecnològic de primera classe amb HPE Aruba Networking i HPE GreenLake Cloud, que permetrà l'anàlisi de dades en temps real i la implementació de solucions de seguretat integrades.

L’aliança entre el Club i HPE parteix d’un enfocament capdavanter cap a la connectivitat i la tecnologia edge-to-cloud, que permetrà oferir a tot l’Espai Barça serveis personalitzats i experiències adaptades als seus aficionats i aficionades, establint un nou estàndard per al futur dels esdeveniments esportius i d'entreteniment. Aquest acord forma part del programa de patrocinis associat al futur Spotify Camp Nou i ha estat possible gràcies als objectius compartits de dotar el futur Estadi amb les tecnologies d’última generació.

Innovació tecnològica que millora l'experiència de l'Estadi

El FC Barcelona aposta per convertir l’Espai Barça en un hub d’innovació internacional, i aquesta aliança amb HPE n’és un exemple, subratllant el compromís del Club amb l’adopció de tecnologies disruptives per millorar l’experiència dels socis i sòcies i afició que visitin les futures noves instal·lacions. Amb el suport d'HPE, l'Espai Barça es posicionarà a l'avantguarda de la innovació tecnològica al món de l'esport, millorant cada aspecte de l'experiència de l'Estadi, des de l'arribada al campus fins al final de cada partit o esdeveniment. Els nous serveis que es posaran a disposició dels fans inclouen la gamificació i la realitat virtual. A més, els equips de totes les seccions del Club podran beneficiar-se de l’analítica més avançada per optimitzar el rendiment i l'estratègia del joc.

Com a part d'aquest acord, HPE implementarà HPE GreenLake Private Cloud Enterprise amb servidors i emmagatzematge de centres de dades d’HPE i HPE Aruba Networking, que inclou solucions de centre de dades segures preparades per a IA i campus avançats. La xarxa proporcionarà una base comuna Zero Trust per als equips de xarxa i seguretat del FC Barcelona, ​​que permetrà una visibilitat d'extrem a extrem i polítiques de seguretat global que es podran aplicar a tota la xarxa. El centre de dades estarà equipat amb els commutadors de serveis distribuïts més avançats per proporcionar un marc de seguretat d’alt nivell per a la interconnexió de servidors, millorant la protecció de seguretat i la visibilitat.

HPE també desplegarà una xarxa sense fil segura d'alta velocitat avançada a l’Spotify Camp Nou per oferir la millor experiència als més de 100.000 aficionats i aficionades que visitin l'Estadi, amb plans addicionals per incorporar en el futur 5G privat per a les aplicacions bàsiques. A més, HPE GreenLake Private Cloud Enterprise modernitza la infraestructura informàtica de l'Estadi per proporcionar una gestió simplificada de les càrregues de treball, una automatització millorada i una major seguretat de dades, agilitat i disponibilitat.

L’Espai Barça, més que un estadi

L’Espai Barça és un projecte revolucionari en el món de l’esport i l’entreteniment que busca renovar i expandir les instal·lacions del FC Barcelona, incloent-hi l’emblemàtic Spotify Camp Nou, i convertint-lo en el millor complex esportiu al centre d’una gran ciutat. En aquest sentit, el fet de poder comptar amb l’experiència d’HPE i la implementació de les últimes tecnologies serà essencial per personalitzar l’experiència del públic que visiti el campus Barça.

L'acord entre el FC Barcelona i l'HPE promet sumar esforços en el camí cap a l’evolució digital del Club, apostant per la interacció digital i la connectivitat a l'àmbit esportiu i garantint que l'Espai Barça no sigui només una icona d'excel·lència esportiva, sinó també un far d'innovació tecnològica.

 

Declaracions de Juli Guiu, vicepresident de l’Àrea de Màrqueting del FC Barcelona

“L’aliança amb HPE és un pas endavant cap a la creació d'un entorn digitalment connectat i segur per a l'Espai Barça. La seva àmplia experiència en solucions de connectivitat i edge-to-cloud ens permetran oferir experiències personalitzades per als nostres socis i sòcies, aficionats i aficionades millorant significativament la seva interacció amb el Club tant en dies de partit a l’Spotify Camp Nou, així com en les diferents activitats que s’organitzin al futur campus”.

Declaracions d’Alfredo Yepez, vicepresident sènior i Managing Director a Llatinoamèrica i Sud d’Europa de Hewlett Packard Enterprise

“La tecnologia és integral per al creixement i l'expansió global dels esports, així com per accelerar la innovació. HPE està encantat de ser el nou Official Edge-to-Cloud Partner d'un dels clubs de futbol líders del món per millorar l’experiència dels visitants i aficionats i aficionades, proporcionant tecnologia d'última generació per a l'Espai Barça i l'icònic Spotify Camp Nou".

Image

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut