El FC Barcelona guanya la seva 47a Copa d'Europa

El FC Barcelona guanya la seva 47a Copa d'Europa

Amb el triomf de l'equip femení de futbol a Bilbao contra el Lió, s'afegeix un altre trofeu més de campions continentals al brillant palmarès blaugrana

El Barça femení ha pogut tombar la seva bèstia negra a les finals de la Champions, l'Olympique de Lió, i ha revalidat així el títol de Campiones d'Europa que ja havien aconseguit la temporada anterior a Eindhoven contra el Wolfsburg. Ara, a Bilbao i en un estadi tenyit de blaugrana, les de Jonatan Giráldez han tornat a demostrar que són el millor equip del planeta.

Amb aquest nou títol continental, el tercer en la història del primer equip femení de futbol, ja són 47 les Copes d'Europa que han guanyat totes les seccions professionals del FC Barcelona. A banda d'aquestes tres mencionades del femení, en futbol en sumen un total de vuit, afegint-hi les cinc que té el primer equip masculí. 

En bàsquet se'n compten un parell mentre que en futbol sala n'acumulen quatre, i es van quedar a les portes de la cinquena aquesta temporada. Finalment, segueix dominant amb diferència l'equip d'hoquei patins, amb 22 Champions aconseguides, el doble que l'handbol, que en suma 11.

web-47_Copes_Europa-CAT

L'handbol, a guanyar la 12a a Colònia

Aquesta 47a Copa d'Europa del Club podria no ser l'última de la temporada. El Barça d'handbol lluitarà per afegir una pàgina més a la història europea blaugrana en dues setmanes, quan el 8 i el 9 de juny disputin la Final Four de l'EHF Champions League a Colònia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut