El FC Barcelona estrena contingut vertical al web i a l’aplicació oficial

El FC Barcelona estrena contingut vertical al web i a l’aplicació oficial

L’objectiu d’aquestes ‘històries’, disponibles en totes dues plataformes, és millorar l’experiència d’ús de tots els culers d’arreu del món

L’afició del Barça ja pot començar a gaudir d’una experiència vertical única i molt intuïtiva. I és que tant l’aplicació del FC Barcelona com el seu lloc web oficial han fet un nou pas endavant i ja incorporen una nova funcionalitat: les ‘Barça Stories’. Es tracta d’una experiència vertical, que fa que el Barça sigui el primer club de futbol del món en oferir-la, pensada per apropar encara més els i les culers del món al Club. Un nou format que permet la possibilitat d'estar connectats permanentment a tot el que passi en l’entorn Barça, amb noves 'històries' recurrents i ràpides de consumir.

A més, i en exclusiva en l’aplicació oficial, s’ha creat un nou espai per a vídeos verticals en forma de 'Clips'. Això permet als usuaris gaudir de contingut diari del primer equip, així com moments màgics de la història del Barça, com gols i celebracions memorables. També vídeos curiosos o el més destacat del dia a dia de la resta d’equips professionals del Club.

El redisseny de l'aplicació ofereix una experiència mòbil més neta amb un accés més fàcil a funcions clau, com ara les notícies i el calendari de partits, de manera que els aficionats tenen tota la informació que necessiten al seu abast. A més, l’APP permet posar a prova els coneixements, amb jocs o enquestes diàries.

Un dia de partit

Però si un moment és important en el món del Barça, aquest és el ‘Dia del partit’. I, com no podia ser d’una altra manera, la cobertura d’un enfrontament també ha patit canvis importants.

A partir d’ara, l’usuari podrà fer un seguiment més exhaustiu de tot el que passi sobre el terreny de joc perquè, automàticament, a través d’una d’aquestes ‘Barça Stories’, s’oferiran els onzes, el minut a minut, els gols, els canvis i totes les notícies, anàlisi i reaccions en el nou i emocionant format.

Tots aquests canvis, doncs, són un reflex del compromís del Club amb la creació d'experiències digitals entretingudes, així com el desig d'apropar els jugadors a tots els seus aficionats. La nova aplicació és la nova eina, però no la darrera, d'una sèrie de passos per enfortir l'ADN Barça en els seus canals digitals.

No et perdis les novetats que ofereix el FC Barcelona en el seu lloc web oficial i en la seva aplicació de mòbil i forma part d’aquest nou Barça, més digital i més accessible.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut