Tenerife, escenari de la 3a Fase de LaLiga Genuine per al Fundació Barça

Tenerife, escenari de la 3a Fase de LaLiga Genuine per al Fundació Barça

El dissabte 13 i el diumenge 14 d’abril l’equip blaugrana es trobarà amb l’Sporting de Gijón, el Nàstic de Tarragona i el Celta de Vigo a l'illa canària

El tercer desplaçament de la temporada del Fundació Barça en LaLiga Genuine portarà aquest equip a Tenerife. Allà es jugarà, aquest cap de setmana, la penúltima fase d’una competició que normalitza la pràctica del futbol en les persones amb discapacitat intel·lectual, en la qual participen 46 Clubs de LaLiga. El Fundació Barça forma part del grup Inclusió i els adversaris que trobarà a la Ciudad Deportiva Javier Pérez de La Laguna són el Real Sporting de Gijón, el Nàstic de Tarragona i el Fundación Celta Integra.

En les dues fases que s’han disputat fins ara, el Fundació Barça ha viatjat a Tarragona, on va guanyar el FFB Reus i el Reial Saragossa i va perdre amb el Sevilla CF; i a la ciutat de Cadis, on va superar el CD Tenerife i la UD Las Palmas i va caure amb el Girona FC. Aquest cap de setmana, l’equip blaugrana jugarà el primer partit dissabte 13 d’abril, a les 10 del matí, contra l’Sporting de Gijón. El mateix dissabte, a les 17.30 hores, es trobarà el Nàstic de Tarragona, i el diumenge 14, a les 11.30 hores, tancarà la seva participació en la 3a Fase de LaLiga Genuine davant el Fundación Celta Integra. El partit amb l’equip gallec es podrà seguir per streaming a la plataforma GS360 Play.

En l’expedició blaugrana destaca la presència de cinc jugadores en una convocatòria de 16 futbolistes. El Fundació Barça és un dels equips que aposta de manera més clara per una competició mixta i inclusiva.

Punt final a Getafe

LaLiga Genuine es tancarà per al Fundació Barça el cap de setmana del 8 i 9 de juny, a la Ciudad Deportiva Fernando Santos de la Parra de Getafe, que acollirà la quarta i última fase del torneig.

Aquesta és la sisena edició de LaLiga Genuine, la tercera en la qual hi serà present el Fundació Barça Genuine. En la seva primera participació, la temporada 2021/22, es va proclamar campió del grup Companyonia, mentre que el curs 2022/23 va obtenir una meritòria setena plaça, tot i formar part d’un grup d’una gran exigència física.

Cinquè viatge del curs

A més dels desplaçaments a Tarragona i Cadis per jugar LaLiga Genuine, aquesta temporada el Fundació Barça ha viatjat a Polònia i Croàcia per disputar, respectivament, la ‘No Barriers European Supercup’ i la ‘Special Power League’. Tenerife serà, doncs, el cinquè destí en el curs 2023/24 per al Genuine blaugrana.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut