Pau Cubarsí i Rafa Yuste fan entrega dels trofeus als campions de la Barça Academy World Cup

Pau Cubarsí i Rafa Yuste fan entrega dels trofeus als campions de la Barça Academy World Cup

Disputades les finals i amb l’acte de clausura, es dona per acabada l’onzena edició

Dia de comiats emotius a la Ciutat Esportiva. Després de 648 partits jugats durant aquests quatre dies de la Barça Academy World Cup, aquest matí s’han jugat les finals de totes les categories. 175 equips van començar el torneig, però només 14 han pogut disputar les finals de les diferents categories tant masculines com femenines.

El padrí d’aquesta edició ha estat Pau Cubarsí, jugador del primer equip masculí. Ell i el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, han fet l’entrega de trofeus als campions i campiones dels diferents equips amb la presència de Benny Megreli, director de la Barça Academy i de Sergi Barjuan, director esportiu de la Barça Academy. Amb els premis ja entregats, s’ha posat punt i final a una altra edició de la Barça Academy World Cup.

Domini de la Barça Escola de Barcelona

La categoria dels més petits ha estat dominada per dos equips de la Barça Escola de Barcelona. Així doncs, l’equip Blau ha derrotat al Grana per un marcador de 5-1 i han aixecat la copa que els acredita com a campions. En la categoria de menors de 10 anys, el vencedor ha estat la Barça Escola Blau que ha vençut per 4-0 a la Barça Academy Katsushika del Japó. 

En la sots 12, s’ha repetit l’enfrontament entre la Barça Escola Blau i la Grana i han tornat a repetir els Blau en vèncer per un ajustat 2-1. La Barça Academy de Dubai ha resultat la guanyadora de manera contundent en derrotar la Barça Academy República Dominicana per 5-0. En la categoria que s’ha estrenat aquesta edició, la de sots 16, la Barça Escola de Dubai ha guanyat en un emocionant xoc contra la Barça Academy d’Istanbul per 1-0 i s’han convertit en els primers guanyadors d’aquesta categoria. 

Victòries catalanes a la categoria femenina

Pel que fa als equips femenins, la Barça Academy Barcelona ha vençut a la categoria sots 12 a la Barça Academy Katsushika per un clar 5-0. A l’altra categoria femenina d’enguany la vencedora ha estat Barça Perfeccionament Blau que ha derrotat al Campus Itàlia per 2-0. En aquesta segona edició, s’han passat dels 10 equips i 100 jugadores als 18 equips i més de 190 jugadores. 

Èxit de participació

Amb un total de 36 delegacions entre Academies i Campus Barça, en aquesta edició s’ha arribat a representar un total 22 països. En els 638 partits disputats, s’han marcat un total de 2699 gols amb una mitjana de 4,23 gols de mitjana per xoc. I amb gairebé 2000 nens i nenes provinents dels cinc continents jugant a Ciutat Esportiva Joan Gamper, és una mostra més de la internacionalització del Club. L’estil de joc del Barça és viu en tots els participants que han disputat l’onzena edició de la Barça Academy World Cup.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut